REVIEWS

Ik heb Ricky leren kennen tijdens een outplacement traject vanuit mijn werk en we hadden meteen een klik. Ricky is een fijne en warme coach die oog voor je heeft als mens. Het is inspirerend hoe zij haar hoog gevoeligheid op een daadkrachtige manier positief benut en inzet. Daarnaast kon ze goed inspelen en doortastend zijn op momenten dat zich voor mij moeilijke situaties voordeden, hierbij nam zij mij even aan de hand mee, wat een vertrouwd en veilig gevoel gaf. Met Ricky heb ik grote stappen vooruit kunnen zetten en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Karen
 

De manier waarop Ricky mij benaderde heeft mij laten nadenken over een aantal zaken, mijn eigen functioneren niet in de laatste plaats. Als het angstig lijkt om eens goed in de spiegel te kijken, stapelen de argumenten om het daadwerkelijk te doen. Als je jezelf daarbij wilt laten helpen, is Ricky een goede partij.

Ik beveel Ricky haar van harte aan.

Wim

Ik heb onze gesprekken als fijn ervaren. Ricky toont oprechte interesse in mij en zette me aan het denken. Ze durfde me uit te dagen op een positieve manier en hielp me zo om met een andere blik naar situaties te kijken. Door het persoonlijk te maken, durfde ik mij open op te stellen en kwam ik tot nieuwe inzichten. Samen hebben we concrete stappen opgesteld, waarbij ik dichter bij mijn einddoel kwam. Ik heb geleerd dat iedere stap er één is en ben haar dankbaar voor de gesprekken.

Gilles

Ik heb de coachingsgesprekken met Ricky als erg prettig en waardevol ervaren. Ondanks dat wij elkaar ook privé kennen, stelde Ricky zich professioneel op. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak, maar zeker ook serieus genomen. Ze benadert je op een rustige manier en gaat zonder oordeel met je in contact. Spiegelen en je voortdurend terugbrengen naar jezelf waren steeds terugkerende onderdelen. Er was voldoende ruimte om mezelf te kunnen zijn en alles wat ik inbracht was oké. Het samen met Ricky letterlijk en figuurlijk in beweging zijn werkte voor mij heel goed en zou ik dan ook iedereen aanraden.

Nadia