top of page

REVIEWS

Tijdens een diepte punt in mijn leven kwam ik bij Ricky terecht. Ik zocht naar iemand die mij goed kon bijstaan tijdens deze periode.Gelijk werd ik aangetrokken door Ricky’s manier van coachen.Ik ben een echte buiten mens dus was ik blij dat ik die mogelijkheid kreeg bij Ricky. Onze gesprekken waarin ik de diepte in ging, maar waar zeker ook de sterke kanten werden benoemd waren leerzaam en beschouw ik als waardevol.Ricky heeft een warm hart, luistert aandachtig en had oog voor de behoefte die ik op dat moment nodig had.En dat maakte weer dat ik de kracht vond om weer dingen op te pakken of juist bepaalde dingen te laten zijn voor wat ze zijn.

Cynthia

Ik ben met zoeken naar een jobcoach bij jou terecht gekomen en er was nog iemand waar ik mogelijk terecht kon maar mijn gevoel zei me dat ik bij jou moest zijn. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Ik voelde gelijk een klik met jou omdat je me begreep, je snapte waar ik behoefte aan had en hebt daar fantastisch op ingespeeld.

Je bent een hele fijne, warme, enthousiaste persoonlijkheid die doelgericht werkt en aanvoelt wat iemand nodig heeft.

 

Je hebt me op het juiste pad geleid en dit in slechts een paar sessies, dit heeft me de handvatten gegeven om vooruit te gaan op het pad dat ik wil bewandelen. Ik hoop oprecht dat je nog meer mensen kunt helpen zoals je mij geholpen hebt.

Nogmaals mijn dank voor je enthousiaste betrokkenheid en heel veel succes met alles dat je nog mag gaan doen!

Anja

Ik heb Ricky leren kennen tijdens een outplacement traject vanuit mijn werk en we hadden meteen een klik. Ricky is een fijne en warme coach die oog voor je heeft als mens. Het is inspirerend hoe zij haar hoog gevoeligheid op een daadkrachtige manier positief benut en inzet. Daarnaast kon ze goed inspelen en doortastend zijn op momenten dat zich voor mij moeilijke situaties voordeden, hierbij nam zij mij even aan de hand mee, wat een vertrouwd en veilig gevoel gaf. Met Ricky heb ik grote stappen vooruit kunnen zetten en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Karen
 

De manier waarop Ricky mij benaderde heeft mij laten nadenken over een aantal zaken, mijn eigen functioneren niet in de laatste plaats. Als het angstig lijkt om eens goed in de spiegel te kijken, stapelen de argumenten om het daadwerkelijk te doen. Als je jezelf daarbij wilt laten helpen, is Ricky een goede partij.

Ik beveel Ricky haar van harte aan.

Wim

Ik heb onze gesprekken als fijn ervaren. Ricky toont oprechte interesse in mij en zette me aan het denken. Ze durfde me uit te dagen op een positieve manier en hielp me zo om met een andere blik naar situaties te kijken. Door het persoonlijk te maken, durfde ik mij open op te stellen en kwam ik tot nieuwe inzichten. Samen hebben we concrete stappen opgesteld, waarbij ik dichter bij mijn einddoel kwam. Ik heb geleerd dat iedere stap er één is en ben haar dankbaar voor de gesprekken.

Gilles

Ik heb de coachingsgesprekken met Ricky als erg prettig en waardevol ervaren. Ondanks dat wij elkaar ook privé kennen, stelde Ricky zich professioneel op. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak, maar zeker ook serieus genomen. Ze benadert je op een rustige manier en gaat zonder oordeel met je in contact. Spiegelen en je voortdurend terugbrengen naar jezelf waren steeds terugkerende onderdelen. Er was voldoende ruimte om mezelf te kunnen zijn en alles wat ik inbracht was oké. Het samen met Ricky letterlijk en figuurlijk in beweging zijn werkte voor mij heel goed en zou ik dan ook iedereen aanraden.

Nadia

bottom of page