WAAROM ZOU IK EEN COACH NODIG HEBBEN?

iStock-1142790711 [Omgezet].png

Zit jij ergens mee en twijfel je of een coach je hierbij kan helpen? Twijfels hebben is heel normaal. Coaching is een krachtige manier van ontwikkeling, het helpt je doelen sneller te bereiken. Het helpt je zelfs sneller te ontwikkelen.

 

Het liefst bevind je je in een fase van het leven waarbij alles klopt en vanzelf gaat. Je lekker in je vel zit, je energie hebt, je jezelf verbonden voelt, je in een positieve flow zit en gelukkig bent. Je voelt dit wellicht als je samen bent of denkt aan het samenzijn met vrienden en familie, of gepassioneerd je hobby of werk uitoefent, als je de rust opzoekt of mooie momenten in de natuur beleeft. Op deze momenten voel je je goed, ervaart innerlijke rust en kracht, voelt je stabiel en helder van geest, hebt plezier en kunt de wereld aan. In zulke geluksmomenten ben je aware; je leeft in het hier en nu. Dit wordt de staat van Z!JN genoemd, waarbij er verbintenis is met het geheel en niet met de IK.


Ook zullen er momenten zijn waar het tegenovergestelde prominenter aanwezig is. Het stroomt niet, je zit niet lekker in je vel, je ervaart stressklachten of hebt weinig energie. We zijn niet in verbinding met ons lichaam en het geheel.

Herken je die momenten? Vaak is er een patroon te zien, waar je niet zomaar uit komt en zet je jezelf vast in gedachten of denken. De aandacht gaat sterk uit naar problemen en je lijkt beklemd in de IK en de problemen van die IK. Je leeft in het heden of toekomst en bent minder bewust van het hier en nu.

 

Mijn streven is om jou te begeleiden in de reis naar verbinding met je authentieke zelf, je staat van Z!JN.

 

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching op veel verschillende gebieden. Ik coach jou bij vragen op het gebied van zelfontplooiing en -ontwikkeling, het vinden van een betere balans tussen werk en privé of bijvoorbeeld het krijgen van een beter zelfbeeld.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Herkenbaar wat je hierboven hebt gelezen? Dan zou ik weleens de coach voor jou kunnen zijn. Check het nog even:

  • Je houdt te veel balletjes in de lucht

  • Je hebt negatieve gedachten

  • Je ervaart stressklachten

  • Je gaat te vaak over je eigen grenzen

  • Je leeft niet in het hier en nu

  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen

  • Je wilt verandering

  • Je wilt je zelfbeeld verbeteren

  • Je zoekt een betere balans tussen werk en privé

 

Meer over mij en de manier waarop ik coach weten? Dat lees je hier

iStock-1142790711 [Omgezet].png

DE VOLGENDE STAP

Heb je alles hierboven gelezen en herken je jezelf erin? Voel je dan vooral vrij om een afspraak voor een klikgesprek te maken. Je bent van harte welkom! Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of het tussen ons klikt. Héél belangrijk als we met elkaar gaan werken, want de juiste klik zorgt voor een succesvol effect! Dit klikgesprek is gratis en vrijblijvend. Met als resultaat dat jij ontdekt wie ik ben, of ik je kan helpen, hoe ik coach en... of het klikt.

Na dit klikgesprek bespreken we je coachvraag en het aantal sessies die hiervoor nodig zijn. Dit is in overeenstemming met elkaar.

iStock-1142790711 [Omgezet].png

WAAR COACH IK?

Sessies vinden plaats op een coach- of wandellocatie of digitaal via een beeldgesprek. 

Een wandellocatie? Ja! Ik geloof dat groen goed is voor onze lichamelijke en mentale

gezondheid. De natuur vermindert stress en het ontspannende effect van de natuur

maakt wandelcoaching heel bijzonder.

 

iStock-1142790711 [Omgezet].png

DE INVESTERING

Het tarief voor één losse coachsessie is € 75 (inclusief btw). Ik hanteer geen uurtarief, dus je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het verloop van de sessie. Soms is een uur al intensief genoeg en soms komen we later in de sessie pas tot de kern,  

Komen we samen tot de conclusie dat je meer sessies kunt gebruiken? Dan kunnen we samen een passend coachtraject opstellen, waarbij je meerdere sessies tegelijk met korting koopt. De lengte van een coachtraject kan per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 4-8 sessies nodig om verandering in gang te zetten.

iStock-1142790711 [Omgezet].png

De manier waarop Ricky mij benaderde heeft mij laten nadenken over een aantal zaken, mijn eigen functioneren niet in de laatste plaats. Als het angstig lijkt om eens goed in de spiegel te kijken, stapelen de argumenten om het daadwerkelijk te doen. Als je jezelf daarbij wilt laten helpen, is Ricky een goede partij.

Ik beveel Ricky haar van harte aan.

Wim
 

Ik heb onze gesprekken als fijn ervaren. Ricky toont oprechte interesse in mij en zette me aan het denken. Ze durfde me uit te dagen op een positieve manier en hielp me zo om met een andere blik naar situaties te kijken. Door het persoonlijk te maken, durfde ik mij open op te stellen en kwam ik tot nieuwe inzichten. Samen hebben we concrete stappen opgesteld, waarbij ik dichter bij mijn einddoel kwam. Ik heb geleerd dat iedere stap er één is en ben haar dankbaar voor de gesprekken.

Gilles
 

Ik heb de coachingsgesprekken met Ricky als erg prettig en waardevol ervaren. Ondanks dat wij elkaar ook privé kennen, stelde Ricky zich professioneel op. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak, maar zeker ook serieus genomen. Ze benadert je op een rustige manier en gaat zonder oordeel met je in contact. Spiegelen en je voortdurend terugbrengen naar jezelf waren steeds terugkerende onderdelen. Er was voldoende ruimte om mezelf te kunnen zijn en alles wat ik inbracht was oké. Het samen met Ricky letterlijk en figuurlijk in beweging zijn werkte voor mij heel goed en zou ik dan ook iedereen aanraden.

Nadia