WAAROM ZOU IK EEN COACH NODIG HEBBEN?

iStock-1142790711 [Omgezet].png

Zit jij ergens mee en twijfel je of een coach je hierbij kan helpen? Twijfels hebben is heel normaal. Coaching is een krachtige manier van ontwikkeling, het helpt je doelen sneller te bereiken. Het helpt je zelfs sneller te ontwikkelen.

 

Het liefst bevind je je in een fase van het leven waarbij alles klopt en vanzelf gaat. Je lekker in je vel zit, je energie hebt, je jezelf verbonden voelt, je in een positieve flow zit en gelukkig bent. Je voelt dit wellicht als je samen bent of denkt aan het samenzijn met vrienden en familie, of gepassioneerd je hobby of werk uitoefent, als je de rust opzoekt of mooie momenten in de natuur beleeft. Op deze momenten voel je je goed, ervaart innerlijke rust en kracht, voelt je stabiel en helder van geest, hebt plezier en kunt de wereld aan. In zulke geluksmomenten ben je aware; je leeft in het hier en nu. Dit wordt de staat van Z!JN genoemd, waarbij er verbintenis is met het geheel en niet met de IK.


Ook zullen er momenten zijn waar het tegenovergestelde prominenter aanwezig is. Het stroomt niet, je zit niet lekker in je vel, je ervaart stressklachten of hebt weinig energie. We zijn niet in verbinding met ons lichaam en het geheel.

Herken je die momenten? Vaak is er een patroon te zien, waar je niet zomaar uit komt en zet je jezelf vast in gedachten of denken. De aandacht gaat sterk uit naar problemen en je lijkt beklemd in de IK en de problemen van die IK. Je leeft in het heden of toekomst en bent minder bewust van het hier en nu.

 

Mijn streven is om jou te begeleiden in de reis naar verbinding met je authentieke zelf, je staat van Z!JN.

 

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching op veel verschillende gebieden. Ik coach jou bij vragen op het gebied van zelfontplooiing en -ontwikkeling, het vinden van een betere balans tussen werk en privé of bijvoorbeeld het krijgen van een beter zelfbeeld.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Herkenbaar wat je hierboven hebt gelezen? Dan zou ik weleens de coach voor jou kunnen zijn. Check het nog even:

  • Je houdt te veel balletjes in de lucht

  • Je hebt negatieve gedachten

  • Je ervaart stressklachten

  • Je gaat te vaak over je eigen grenzen

  • Je leeft niet in het hier en nu

  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen

  • Je wilt verandering

  • Je wilt je zelfbeeld verbeteren

  • Je zoekt een betere balans tussen werk en privé

 

Meer over mij en de manier waarop ik coach weten? Dat lees je hier

zitten.jpg
iStock-1142790711 [Omgezet].png

DE VOLGENDE STAP

Heb je alles hierboven gelezen en herken je jezelf erin? Voel je dan vooral vrij om een afspraak voor een klikgesprek te maken. Je bent van harte welkom! Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of het tussen ons klikt. Héél belangrijk als we met elkaar gaan werken, want de juiste klik zorgt voor een succesvol effect! Dit klikgesprek is gratis en vrijblijvend. Met als resultaat dat jij ontdekt wie ik ben, of ik je kan helpen, hoe ik coach en... of het klikt.

Na dit klikgesprek bespreken we je coachvraag en het aantal sessies die hiervoor nodig zijn. Dit is in overeenstemming met elkaar.

iStock-1142790711 [Omgezet].png
pad.jpg

WAAR COACH IK?

Sessies vinden plaats op een coach- of wandellocatie of digitaal via een beeldgesprek. 

Een wandellocatie? Ja! Ik geloof dat groen goed is voor onze lichamelijke en mentale

gezondheid. De natuur vermindert stress en het ontspannende effect van de natuur

maakt wandelcoaching heel bijzonder.

 

iStock-1142790711 [Omgezet].png

DE INVESTERING

Het tarief voor één losse coachsessie is € 75 (exclusief 21% btw). Ik hanteer geen uurtarief, dus je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het verloop van de sessie. Soms is een uur al intensief genoeg en soms komen we later in de sessie pas tot de kern.  

Komen we samen tot de conclusie dat je meer sessies kunt gebruiken? Dan kunnen we samen een passend coachtraject opstellen, waarbij je meerdere sessies tegelijk met korting koopt. De lengte van een coachtraject kan per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 4-8 sessies nodig om verandering in gang te zetten.

iStock-1142790711 [Omgezet].png