top of page

WAAROM ZOU IK EEN COACH NODIG HEBBEN?

iStock-1142790711 [Omgezet].png

Zit jij ergens mee en twijfel je of een coach je hierbij kan helpen? Twijfels hebben is heel normaal. Coaching is een krachtige manier van ontwikkeling, het helpt je doelen sneller te bereiken. Het helpt je zelfs sneller te ontwikkelen.

 

Het liefst bevind je je in een fase van het leven waarbij alles klopt en vanzelf gaat. Je lekker in je vel zit, je energie hebt, je jezelf verbonden voelt, je in een positieve flow zit en gelukkig bent. Je voelt dit wellicht als je samen bent of denkt aan het samenzijn met vrienden en familie, of gepassioneerd je hobby of werk uitoefent, als je de rust opzoekt of mooie momenten in de natuur beleeft. Op deze momenten voel je je goed, ervaart innerlijke rust en kracht, voelt je stabiel en helder van geest, hebt plezier en kunt de wereld aan. In zulke geluksmomenten ben je aware; je leeft in het hier en nu. Dit wordt de staat van Z!JN genoemd, waarbij er verbintenis is met het geheel en niet met de IK.


Ook zullen er momenten zijn waar het tegenovergestelde prominenter aanwezig is. Het stroomt niet, je zit niet lekker in je vel, je ervaart stressklachten of hebt weinig energie. We zijn niet in verbinding met ons lichaam en het geheel.

Herken je die momenten? Vaak is er een patroon te zien, waar je niet zomaar uit komt en zet je jezelf vast in gedachten of denken. De aandacht gaat sterk uit naar problemen en je lijkt beklemd in de IK en de problemen van die IK. Je leeft in het heden of toekomst en bent minder bewust van het hier en nu.

 

Mijn streven is om jou te begeleiden in de reis naar verbinding met je authentieke zelf, je staat van Z!JN.

 

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching op veel verschillende gebieden. Ik coach jou bij vragen op het gebied van zelfontplooiing en -ontwikkeling, het vinden van een betere balans tussen werk en privé of bijvoorbeeld het krijgen van een beter zelfbeeld.

IS DIT IETS VOOR JOU?

iStock-1142790711 [Omgezet].png

Herkenbaar wat je hierboven hebt gelezen? Dan zou ik weleens de coach voor jou kunnen zijn. Check het nog even:

Life-coaching

 • Je houdt te veel ballen in de lucht

 • Je hebt negatieve gedachten

 • Je ervaart stressklachten

 • Je gaat te vaak over je eigen grenzen

 • Je wilt je zelfbeeld verbeteren

 • Je zoekt een betere balans tussen werk en privé

Loopbaan coaching

 • Je mist werkplezier

 • Je bent op zoek naar een andere job en weet niet hoe

 • Je weet niet wat je wilt en gaat graag op onderzoek uit

 • Je ervaart moeilijkheden op de werkvloer bijv. met een leidinggevende of collega

 • Je wilt je werkleven omgooien middels een carrier switch en weet niet waar te beginnen

 

Meer over mij en de manier waarop ik coach weten? Dat lees je hier

zitten.jpg

DE VOLGENDE STAP

Heb je alles hierboven gelezen en herken je jezelf erin? Voel je dan vooral vrij om een afspraak voor een klikgesprek te maken. Je bent van harte welkom! Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of het tussen ons klikt. Héél belangrijk als we met elkaar gaan werken, want de juiste klik zorgt voor een succesvol effect! Dit klikgesprek is gratis en vrijblijvend. Met als resultaat dat jij ontdekt wie ik ben, of ik je kan helpen, hoe ik coach en... of het klikt.

Na dit klikgesprek bespreken we je coachvraag en het aantal sessies die hiervoor nodig zijn. Dit is in overeenstemming met elkaar.

iStock-1142790711 [Omgezet].png
pad.jpg

WAAR COACH IK?

Sessies vinden plaats in mijn coachpraktijk, een mooie wandellocatie of digitaal via een

beeldgesprek. Een wandellocatie? Ja! Ik geloof dat groen goed is voor onze lichamelijke en

mentale gezondheid. De natuur vermindert stress en het ontspannende effect van de natuur

maakt wandelcoaching heel bijzonder. 

 

iStock-1142790711 [Omgezet].png

DE INVESTERING

iStock-1142790711 [Omgezet].png

Het tarief voor één losse coachsessie is € 80 (exclusief 21% btw). Ik hanteer geen uurtarief, dus je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het verloop van de sessie. Soms is een uur al intensief genoeg en soms komen we later in de sessie pas tot de kern.  

In loopbaan coaching bied ik trajectprijzen aan waarbij je naast sessies ook gebruik maakt van aanvullende testen en systemen.

 

Bloei traject: 

4 coachgesprekken plus online loopbaanomgeving met testen, tips en gespecificeerde zoekmachine (t.w.v. €200). 

€497,- (exclusief 21% BTW)

Groei traject: 

6 coachgesprekken plus online loopbaan omgeving met testen, tips en gespecificeerde zoekmachine (t.w.v. €200.

€647,- (exclusief 21% BTW)

Floreer traject (aanbevolen):

8 coachgesprekken plus online loopbaan omgeving met testen, tips en gespecificeerde zoekmachine en ME+U profiel (t.w.v.€500).

€1097,- (exclusief 21% BTW)

 

De lengte van een coachtraject kan per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 4-8 sessies nodig om verandering in gang te zetten.

bottom of page