top of page

Mijn naam is Ricky Peters, geboren in het Limburgse Stein, gehuwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb als kind geleerd hard te werken en vast te houden aan zekerheden.

 

Gedurende mijn loopbaan heb ik regelmatig coachende werkzaamheden uitgevoerd, iets waar ik altijd veel voldoening uit heb gehaald. Dit deed mij besluiten het roer om te gooien. Tijdens een intensieve coachopleiding bij het Europees Instituut, die is aangesloten bij StiR en NOBCO, heb ik de stap gezet naar het volgen van mijn gevoel en hart. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben mijn eigen bedrijf Z!JN Coaching & Training gestart! 

Inmiddels heb ik al een aantal jaren ervaring mogen opdoen voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Mijn eigen ontwikkeltraject helpt me nu bij het realiseren van mijn droom. Mijn droom om mensen te begeleiden in hun reis naar verbinding met hun authentieke zelf, hun staat van Z!JN.

IMG_0115.jpg
iStock-1142790711 [Omgezet].png

WIE IK BEN

Je vindt in mij een coach die snel aansluit en de relatie ontzettend belangrijk vindt. Daarom beginnen we altijd met een klikgesprek. Want alleen met de juiste klik heeft coaching een succesvol effect! Meer over het klikgesprek lees je hier. Samen gaan we op zoek naar de kern, in alle rust en zonder oordeel. In jouw eigen tempo. 

 

Ik geloof sterk in de werking van wandelcoaching, wat erin resulteert dat ik graag een stuk met je ga wandelen tijdens een coachsessie. Na een stuk wandelen neemt helderheid vaak toe en beginnen gedachten en gevoelens te stromen. 

iStock-1142790711 [Omgezet].png

HOE IK COACH

bottom of page